Fraktbetingelser

VI OPPLEVER FOR TIDEN FEIL FRAKT PÅ STORE PAKKER OG PALL.

ET MYE HØYERE BELØP FREMKOMMER DA I KASSEN (CHECKOUT), ENN DET SOM BLIR ENDELIG FRAKTKOSTNAD NÅR VAREN ER PAKKET FERDIG.

VI JOBBER MED SAKEN, MEN BER DEG RINGE OSS PÅ TELEFON : 63 94 20 60 , SLIK AT DU FÅR OPPGITT ET RIKTIGERE ANSLAG PÅ FRAKTEN. 

TAKK FOR TÅLMODIGHETEN! 

 

Våre produkter sendes med Bring eller PostNord. En del av fraktkostnadene belastes kunden og resten belastes oss. Du ser foreløpig beregnet frakt i kassen, men denne kan bli lavere når virkelig frakt er satt. 

 

Klikk & Hent på Kløfta:

Du kan hente selv på butikken på Kløfta, ved å benytte Klikk & hent i kassen (checkout). Når pakken er klar for deg, får du en mail om at du kan hente den. Husk at det vil ikke være mulig å hente ut pakken før mailen kommer om at den er ferdig pakket for deg.

 

Helt hjem (Maypack home og Mypack Collect):

Honningcentralen kan levere varene helt hjem til kunden (Mypack home), eller den kan hentes i en nærbutikk like ved (Mypack collect). Bestillinger gjort på nettbutikken, kan dessverre ikke hentes hos en av våre forhandlere.

 

 

Store esker og pall:

Birøktutstyr med leveringer pr pall har definerte satser fra nærmeste utleveringssted. Se fraktkostnad definert i kassen ved bestilling.