Fraktbetingelser

Vi har nå forbedret estimering av frakt hos oss. Unntak vil være spesielle varer med spesialmål når det kommer til lengde og høyde.  Kontakt oss dersom du er usikker på fraktkostnad som fremkommer i tilfeller av varer med spesialmål.

Frakt av spann bifor fraktes kun fra oss på pall. Det vil derfor tilkomme en fast fraktkostnad pr pall på denne varen, selv om antall spann på pallen er få.

 Våre produkter sendes med Bring eller PostNord. En del av fraktkostnadene belastes kunden og resten belastes oss. 

 

Klikk & Hent på Kløfta:

Du kan hente selv på butikken på Kløfta, ved å benytte Klikk & hent i kassen (checkout). Når pakken er klar for deg, får du en mail om at du kan hente den. Husk at det vil ikke være mulig å hente ut pakken, før mailen kommer om at den er ferdig pakket for deg. 

 

Levering helt hjem (PostNord):

Honningcentralen kan levere varene helt hjem til kunden. 

Uavhentede varer:

Honningcentralen tar 250 kr i gebyr ved retur for uavhentede varer. Dette er ca halvparten av faktisk kostnad ved retur. 

 

Hente i en butikk nær deg:

Du kan også hente varene fra Honningcentralen i din nærmeste nærbutikk (butikken oppgis ved valg av "hent i din nærbutikk").  Bestillinger gjort på nettbutikken, kan dessverre ikke hentes hos en av våre forhandlere.

 

 

Store esker og pall:

Birøktutstyr med leveringer pr pall har definerte satser fra nærmeste utleveringssted. Se fraktkostnad definert i kassen ved bestilling. Bifor 16 kg spann leveres pr pall uansett antall.